MBSR/MBCT Mindfulness Training HZ te Vlissingen 

 

Innersystems verzorgt ook in 2017  voor 6 voltijd groepen en 1 deeltijd groep  in opdracht van de HZ te Vlissingen een mindfulness workshop. HZ heeft dit als lesmodule opgenomen in haar scholing aan MMZ/social work studenten in het kader van stressmanagement op de werkplek. 

 

Leren omgaan met spanningen op de werkvloer door zelf rustig en aandachtig te blijven wordt door de HZ gezien als een belangrijke competentie voor studenten die gaan starten in het dynamische werkveld van de zorg en hulpverlening.

MBSR/MBCT Mindfulness​ Training in Goes:

​​​

Nieuwe training: 22 februari 2018

MBSR|MBCT Mindfulnesstraining in Yoga en meditatiecentrum Goes. Van 19:00 - 21:30 uur.

Lees hier meer over de training..

Terugkom training voor (ex-) deelnemers

 

1 x per kwartaal een gratis terugkom training voor (ex- )deelnemers aan de MBSR/MBCT trainingen.

De terugkom trainingen worden 1 x per kwartaal obv. Dana aangeboden. Deze training is alleen toegankelijk voor (ex) deelnemers aan de 8 - weekse MBSR/MBCT training. Dit kan ook bij een andere organisaties zijn dan Innersystems, Je bent meer dan welkom.

 

Op deze training is er veel ruimte om zelf oefeningen aan te dragen en ervaringen te bespreken. We doen ook een aantal vaste mindfulness oefeningen.

 

De eerstvolgende terugkomtraining van 2018 is op:  

 

- Nieuwe data volgen - Locatie: Yoga en meditatiecentrum Goes

 

 

Mind-Wellness Weekend ****

 

Het Mindwelness weekend is onze Rolls Royce  van het  huidige aanbod. In deze client  gerichte weekenden wordt de verbinding  met je binnen en buitenwereld moeiteloos gemaakt.

 

Het weekend staat bol van ontspanning, rust, mindfulness, yoga, zingeving, inzichten , ontdekken, delen en moeiteloos groeien in een luxe (4 ****) accomodaties waar je met je body en mind verwend wordt. Gegarandeerd dat je tot rust komt en je tot in de puntjes verzorgd gaat worden als je deelneemt aan dit unieke Mindwelness programma 

 

 

Dag van aandacht 2.0 - Mindfulness en Yoga Workshop

 

Op {...nieuwe datum volgt...] zal Innersystems samen met Yogakiki een dag van aandacht in Goes organiseren waarbij ontspanning en bewustwording centraal staat.

 

Contact maken en verdiepen staan deze dag centraal. We doen zowel yoga als mindfulness oefeningen in een ontspannen sfeer waarbij we mogen ervaren wat we ervaren. Deze dag is pseciaal bedoeld voor mensen met meditatie en/of yoga ervaring.

 

Het gaat deze dag niet om resultaat, maar om de ervaring.

 

 

Lees meer hierover....

 

Agenda 2017