Wij zijn Breinslijpers

Slijp je brein naar het leven wat je altijd al gewenst had.

Voor mensen die het resultaat van

hun eigen leven bepalen!

 

Jij..?

De mens is niet het product van zijn omstandigheden; omstandigheden zijn het product van de mens

Doe eens iets wat je wilt.

Hoe kom je tot actie als je al jaren hetzelfde doet?  

Breek uit je sleur en ga iets doen..

Breinslijpen, hoe doe je dat?

"De reiziger heeft een doel, de trekker een beleving".

 

Je brein is het middelpunt van je leven dat je leidt? Hu...??

Ja, toch is het zo. Lees of scrol maar eens door alle boeken en websites die gaan over het verbeteren van je leven. Het gaat 100% over je brein voor je werkt en dus hoe jij denkt.

"Wij zijn onze hersenen"

Geert Mak

 

Het begint en eindigt dus allemaal in je brein, in de verbindingen en connecties die al die verschillende hersendelen met elkaar maken omdat jij je leven leidt en waarneemt zoals alleen jij dat kan.

 

Weet dit aub:

Vanaf het moment dat je geboren wordt, wordt je beinvloed door talloze factoren die je zelfbeeld doen bepalen, die bepalen wat je goed en fout vindt, wat je belangrijk vindt in je leven etc etc.. Je gaat het leven ervaren vanuit jouw eigen unieke waarneming. In je opvoeding heb je allerlei positieve en negatieve ervaringen mee gekregen die als vaste en vertrouwde routes door je brein lopen en waar je (onbewust) veel waarde aan hecht. Die routes, of paden bepalen voor een groot deel de waarde van je leven nu. Heb je een leven met veel voldoening en waardering of lopen er ook paden in je brein waar je minder blij van wordt of zelfs verdrietig? Dan is het tijd dat je je brein gaat slijpen en die paden die je al zolang als waarheid hebt aangenomen te gaan bekijken of ze nog wel passen in jouw leven nu.

Dus wat kun je dan wel doen om bewuster, fijner, ontspannen interessanter, etc etc. te leven.

Kortom, het leven gaat leiden wat je altijd gewenst hebt. Er zijn vele wegen naar Rome en mijn doel is om je via mijn "breinslijper methode" je reis op het goede spoor te brengen. 

Wat is er dan zo anders aan mijn methode dan al die andere zou je zeggen?

 

Ik ga je niks nieuws vertellen wanneer ik je zeg dat het (bijna) bij iedereen toch om hetzelfde gaat; je wilt een fijn en gelukkig leven, dat is wat we allemaal nastreven in het leven. Velen lukt dat ook best aardig. We leven niet voor niets in een van de gelukkigste landen in de wereld, maar toch blijven we streven naar dat stukje meer en fijner, leuker, spannender, enz...Dat is mens-eigen toch..?

 

Alle gewenste veranderingen in je leven begint bij de beslissing om voor je eigen resultaat te gaan. Dat leer je bij de Breinslijpers voor een fijner leven.

 

Wat ik doe is mij niet laten afleiden van mijn doel door omstandigheden die in mijn leven nu eenmaal gebeuren (i know..; het leven is niet altijd maakbaar). Ik pak de reis ernaar toe op als een constante focus/uitdaging om mij meer bewust te worden en te leren van de ontwikkelingen die op dit moment in mijn leven passeren.

 

Dat betekent dat ik ferm sta in mijn besluit om op mijn bestemming te komen, om mijn gewenste leven te leiden zoals ik dat wil.  

 

Het verschil wat ik maak is dat ik iedere dag, ieder minuut richt op het bewust  genieten van mijn reis ernaar toe. Het leren genieten van de overwinningen, maar ook soms het falen en balen levert zoveel inzichten en plezier op omdat ik weet dat ik bij iedere ervaring weer een stap dichter bij mijn doel kom.

 

Dus "falen of fouten maken" is voor mij zinvolle informatie waar ik van leer en mij dus niet laat ontmoedigen, maar er juist van groei. Ik noem ze dan ook mijn "schitterende leerfouten" en weet je...ik maak ze graag. Het zijn mijn "stepping-stones" 

Ik vraag je het Nu: "Hoe geniet jij nu van je leven? Weet jij welke bestemming je wilt bereiken en weet je ook hoe dat gaat doen?"

Kijk, dat is nu zo'n vraag die je je niet dagelijks stelt, dat snap ik, maar je zou het wel meer moeten doen! Het leven komt je niet aanwaaien, niemand klopt er op jouw deur om te zeggen hoe je het moet doen. Je moet het zelf doen, zelf actie ondernemen om jezelf te helpen aan een fijner leven en dat kun je nu beslissen. 

Wij, van de Breinslijpers voor een fijner leven kunnen en gaan je ook daarmee helpen, maar jij moet wel de beslissing nemen en de stappen zetten, het gaan doen weet je wel.

Nee, je weet niet nog niet goed hoe, daarom ben je dit ook aan het lezen, maar volg ons en en wij volgen jou. We helpen je op je reis, misschien wel de eerste stappen ooit in je leven te zetten om te gaan genieten van je reis.

 

Je bestemming, ja super helder, die moet er zeker zijn. Daar gaan we eest aan werken! Weten wat je wilt en waar je wilt zijn is super superrrrr belangrijk en wat zul je blij zijn wanneer je voelt en ervaart dat je het hebt bereikt.

 

Maarrrrr... eerst moet je wat anders doen en dat is HET BESLUIT NEMEN om dit te gaan doen. Nee. niet "ik wil het wel proberen"of ja, ik zou dat ook wel willen, maar ja.." Nee, dat gaat niet werken, en ik weet dat jij dat ook weet en/of voelt..

 

Wij gaan voor het fijne leven en geluk (de bestemming misschien voor jou?) , maar beseffen ons goed dat we er wel vandaag aan moeten werken, het gaan doen dus!

 

We gaan er samen aan werken dat iedere stap die jij zet richting je doel of bestemming er een is waar je van geniet, waar je veel voldoening uithaalt en wat je motiveert om je volgende stap te zetten. Kun je het je voorstellen wat een feestje je leven wordt wanneer je meester wordt over je eigen brein en daarmee je leven?

Je gaat je brein slijpen tot een briljant, een schitterend [brein] briljant die voor jou gaat werken.

 

Die je constant inzichten geeft hoe je je kan inzetten op het genieten van wat je nu aan het doen bent. Daarmee werk je NU aan een fijner leven, dat leven wat je nu leidt (en niet morgen..).

 

Ik weet dat morgen de wereld er ineens weer heel anders kan uitzien. Op veel gebeurtenissen heb je nu eenmaal GEEN invloed en dat moet je dan ook niet proberen. Het enige waar jij invloed op hebt is jouw leven en hoe jij dat wil leiden en jij alleen beslist!

Mensen die zich aansluiten bij de Breinslijpers zijn heel realistisch en gericht op wat er nu is en wat je daar aan kunt en wilt verbeteren.

 

We zijn Breinslijpers die net als jij behoefte hebben aan praktische en realistische stappen. Het zijn de voertuigen die we nodig hebben om verder te komen, maar ze moeten wel grote ramen hebben zodat we steeds naar buiten kunnen kijken en kunnen genieten van het landschap. 

 

Een fijner leven kan ! Als jij de eerste stap gaat zetten en beslist om je aan te sluiten bij deze ietwat eigenzinnige, maar zo bewuste en liefdevolle medereizigers door het leven.

Remember!

Het gaat om jouw reis, jouw stappen en het optimaal mogen genieten van je eigen gecreëerde landschap.

Meld je aan en ontvang iedere week een Breinslijper waar je blij van wordt. Enjoy!

contact

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon

Ruud Korsuize

Perestraat 17

4462 EC Goes

M. 06 - 127 53 235

E. korsuize@innersystems.nl