MINDWELNESS DAGEN

 RUST EN ONTSPANNING

  • HEB JE FYSIEK EN/OF EMOTIONEEL?

  • VEEL TE VERDUREN GEHAD DE LAATSTE TIJD?

  • BEN JE (ERNSTIG) ZIEK GEWEEST ?

  • ZIT JE IN EEN DIP?

  • BEN JE OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE WEG IN JE LEVEN?

  • BEN JE NET GESCHEIDEN OF HEB JE EEN VERLIES TE VERWERKEN ?

  • AFSCHEID NEMEN VAN DE SLEUR IN JE LEVEN!

  • BEN JE HARD TOE AAN (BEETJE) TIJD VOOR JEZELF?

  • HOE ZOU HET VOOR JE ZIJN DAT JE EEN HEEL WEEKEND ZOWEL MENTAAL ALS FYSIEK IN DE WATTEN GELEGD WORDT?

 

HOE ZOU HET VOOR JE ZIJN ALS JE EENVOUDIGE, MAAR ZEER PRAKTISCHE METHODEN KRIJGT AANGEREIKT OM MEER TE KUNNEN ONTSPANNEN EN RUST TE CREËREN IN JE HOOFD EN LICHAAM ?

 

WIL JE WETEN HOE JE JE ZACHTE STEM KAN ONTDEKKEN, EN DUS MEER VAN UIT JE GEVOEL DAN VANUIT JE GEDACHTEN KUNT LEVEN?

 

OOK JIJ KAN NU GAAN ONTDEKKEN HOE JE WEER LEKKER IN JE LIJF KAN VOELEN ZONDER (ZINLOOS) STRAFKAMP DIEET VOOR JE LIJF?

 

 

WEL EENS GEHOORD VAN

...?

 

Nu gelukkig wel dus :-)

 

Me-is-wel-ness is er voor jou ! Het programma in dit weekend is er voor gemaakt om voor jou te zorgen en te zorgen dat je beter voor jezelf zorgt. Mindwelness is een weekend in een **** welness resort waar we je op diverse manieren gaan leren hoe je voor jezelf kan zorgen en je je weer op en top fit gaat voelen.

 

We bieden dit unieke programma aan omdat we weten dat er duizenden mensen die, net als jij, geen gemakkelijk leven leven en dit wel waard zijn. Dit unieke weekend biedt je een .....? samenspel van oprechte aandacht, voelbare warmte, praktische inzichten in een luxe **** Hotel/Welness resort aan de Zeeuwse kust ( aan het strand).

 

Mindwelness biedt je zowel mentaal als fsyiek een uitgebreid programma waar bij je je weer goed gaat voelen in deze soms lastige tijd. In dit weekend leer je compassie te hebben voor jezelf en anderen in je leefomgeving, bouw je aan je weerstand en vind je nieuwe energie en kracht om je toekomst met blakend vertrouwen tegemoet te treden.

 

Het programma is gebaseerd op drie mindfulness thema's:

1) aandacht

2) inzicht

3) genieten

 

Deze thema's vinden hun fundering in de Boedhistische psychologie en perspectieven. Mindfulness kan geen mindfulness zijn indien het niet gefundeerd is vanuit het Boedhistiche perspectief van mededogen, compassie  en de levenskunst om hier en nu te leven met dat wat zich aandient in je leven. 

 

In het weekend kun je op zachte en liefdevolle manier jezelf gaan ontmoeten zoals alleen jij jezelf kent. Je kunt zelf kiezen hoe je dat wilt doen en of je daar mee verder wilt gaan, dat is geheel aan jou en aan jou alleen.

 

Je gaat onder deskundige begeleiding je eigen pad plaveien met aandacht en begrip voor de situatie waar je nu in zit. We hebben geen oordelen over wie je bent en wat je doet, we gaan niet graven naar emoties, we laten je zijn bij wat er is en vinden dat helemaal oke.

 

 

 

Wat gaan we doen?