TESTIMONIALS 

 

Lees hier ervaringen van anderen.

Na acht intensive weken van MBSR begeleid door Ruud, ben ik blij met de inzichten en de ankers die ik heb mee gekregen om rust en ruimte te vinden in het hier en nu. 

Een aanrader voor een ieder die rust en bewustwording zoekt in de hectiek van alle dag.

 

M. Temmink

September 2013

Ruud bedankt voor de fijne avonden. Ik heb de cursus als nuttig en prettig ervaren. De groep speelt hier natuurlijk ook een rol en ik denk dat ik namens iedereen spreek als ik zeg dat de acht weken te snel voorbij zijn gegaan. 

Op de avonden was te merken dat je een vertrouwde omgeving wist te creëren.

De eerste stappen naar bewustwording zijn gezet en er is nog een mooie weg te gaan. Maar dankzij jou weet ik nu dat alles ok is.
 

L.van Splunter

Mei 2014

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font. Feel free to drag and drop me anywhere you like on your page. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

Deze cursus is voor mij heel waardevol geweest!
Graag zou ik een vervolgcursus volgen, of deze cursus nog eens doen.

De mindfulness zit al op m'n huid, maar nog niet in m'n poriën........ :)
 
Y. Dewolff
December 2014

De training heeft mij geleerd om op een andere manier naar mijn gedachten te kijken, en dan vooral de negatieve. Het besef dat mijn interpretatie van situaties en de daaropvolgende gedachten bepalen hoe ik me voel, en de wetenschap dat ik deze zelf kan sturen, zijn voor mij echt een eye-opener geweest.
 

Milder zijn voor mezelf, vaker kiezen voor mijn eigen geluk en beter leren luisteren naar signalen van mijn lichaam zijn hele waardevolle aspecten die ik op de training heb geleerd, en waar ik in het dagelijks leven veel positiviteit door ervaar.

 

Het heeft me de kracht gegeven vaker voor mezelf te kiezen, de boel soms eens gewoon de boel te laten en veel meer stil te staan bij positieve momenten en deze meer te waarderen. Ik heb deze training echt als een openbaring en een verrijking ervaren.

 

A. Rijn 

Mei 2014!

De training was goed te volgen en heel waardevol. Ik ben echt blij dat ik de keuze heb gemaakt mee te doen en ben vast van plan blijvend gebruik te maken van de opgedane kennis en vaardigheden.
 
E.de Leng
November 2014
Ik kan iedereen aanbevelen om deze training te doen. Het geeft je veel kennis en inzicht over jezelf en je manier van reageren en het geeft je ook handvatten om daarin verandering aan te brengen.
 
Het is een  investering in jezelf en je relaties met anderen waar je je hele verdere leven profijt van hebt.
 
A. Goudzwaard
December 2014
 

Ik heb de cursus als een meerwaarde aan mijn leven ervaren. 


Ik weet nu dat ik op elk moment of situatie kan vertrouwen op mijzelf. Hierdoor krijg ik meer overzicht en rust en kan ik meer genieten van de dingen om mij heen. 

 

A. v.d Walle

December 2014

Als je een goed gevoel hebt bij meditatie, dan moet je het zeker doen. Ik vind het een aanvulling.
 
I.Kuijper
December 2014
De mindfulnesscursus ging ik volgen, omdat ik mij gespannen

voelde en graag meer rust in mijn hoofd en lichaam wilde. 

 

De handvatten die ik gekregen heb (in de vorm van meditatie-  en yoga-oefeningen), helpen mij beter naar mijn lichaam en dus beter naar mijzelf te luisteren.

 

Nu is het belangrijk om de oefeningen vol te blijven houden en dagelijks en gestructureerd rustpunten in te bouwen om steeds weer aandacht aan mezelf te blijven schenken. 

 

Ilse

Mei 2014

Ik vond de training zeker de moeite waard en probeer hier zeker verder mee te gaan.
 
Mijn ervaring is dat ik bewuster ben van het leven, in het hier en nu, van mijn gedachten bewust ben en ook zeker probeer mijn rustmomenten te nemen in de stilte.
 
T. Nieuwkerk
December 2014
Ik zal niet dagelijks gaan mediteren, dat weet ik nu wel van mijzelf. Ik heb kennisgemaakt met de mindfulness en vind dit een verrijking. Ik kan er gebuik van maken als ik het nodig heb.
 
L. Saaman
December 2014
 
Het is echt iets heel bijzonder en een uitdaging geweest om zoveel over jezelf te leren.
 
E.van Zuilen
December 2014