Onze  trainingen nemen je vanaf start tot finish mee op reis. Je gaat onderweg ontdekkingen doen die jou het mogelijk maken om op een andere manier tegen je leven aan te kijken en te beleven. 

 

Mindfulness stressreductie trainingen zijn erg aards van opzet en gericht op gewaar zijn van dat wat er nu is in je leven. Mindfulness leert je aandacht te geven aan het aanwezig zijn in het nu. Dat klinkt zweverig, maar is het geheel niet. 

 

Door te leren wat je gedachten met je kunnen doen en hier met afstand naar te kunnen kijken wordt je je bewust van de kracht van gedachten die je onnodige spanningen en stress bezorgen. Door te accepteren  en niet te oordelen dat deze gedachten er altijd zullen zijn maak je een begin met een nieuwe waarneming van je gedachten en ontstaat er ruimte en rust in je lijf en hoofd.

 

Vanuit rust en waarneembare ruimte creeer je zelf weer overzicht en inzicht.  Zo ontstaan er nieuwe wegen in je leven van waaruit je je leven mag leven zoals jij dat goed dunkt.

Wat ga je bereiken als je nu ja zegt ?Door bewuster te worden van wat je echt wilt is het makkelijker voor jou om te geven en te nemen. Je wordt je bewuster wat stressgedachten en spanning in je lijf voor een effect heeft op je. Doordat je dit bewuster bent trek je ook sneller aan de bel om ruimte en rust voor jezelf te nemen. Dit omdat je het wilt, niet omdat het moet. Je herstelt zelf de balans.

Je bent beter in staat om goede afwegingen te maken voordat je een keuze gaat maken. Je weet welke argumenten je gebruikt om tot een juiste keuze te komen en neemt jezelf serieus in de zaken die je aanpakt of die op je pad komen.Je weet wat echt belangrijk is voor je en wat niet en kan daardoor weloverwogen keuzes en beslissingen nemen. Je bent tevreden over de manier waarop je je leven leid en geeft stress en spanningen geen kans om een rol te spelen in je leven.

Je bent ontspannen en in balans met wat je denkt en voelt. Met regelmaat besteed je tijd aan jezelf door te reflecteren op wat je aan het doen bent. Dit doe je door bijvoorbeeld regelmatig tijd voor jezelf in te plannen, te mediteren en/of mindfulness oefeningen te doen die je laten stil staan en bewust laten worden van datgene wat je aan het doen bent.

Je bent in staat om optimaal te genieten van je leven. Je weet waar je energie van krijgt, waar je blij van wordt. Tijd is slechts een beleving en zo kun je goed je eigen tijd indelen zoals jij dat wilt.

De waan van de dag is verleden tijd. Mensen in je omgeving vragen zich af hoe je toch zoveel kan doen.  Je bent actief en levendig, je geniet van de dingen om je heen en weet zaken op hun waarde in te schatten omdat je deze bewust waarneemt en beleeft. Het leven is feestje geworden waar je iedere dag meer en meer van geniet.

Je houdt nu veel meer rekening met jezelf. Je weet wanneer je tegen je grens aan zit en terug moet naar meer rust in je leven. Je weet hoe je dit kan doen waardoor je makkelijker kunt schakelen in energie geven en energie krijgen. Doordat je inzicht hebt in de mate van energie ben je een prettiger mens in de omgang.

Je staat open voor anderen, ook als ze soms veel van je vergen en/of vragen. Mensen zijn graag bij jou in de buurt en maken graag contact met jou.Je hebt de controle terug en ziet iedere dag kansen die je dichter brengen bij je werkelijke doel en zin van jouw leven. Je bent tevreden met je huidige manier van leven en je weet dat je ieder moment kan bijsturen als jij dat nodig acht.

Je bent in staat om te reflecteren op je leven en weet de juiste vragen te stellen zodat je op je juiste levenspad komt en blijft.

Je bent in staat om rust te ervaren in je lijf en je hoofd. Je kunt nu makkelijker contact maken met de ontspanning in jezelf en geniet daarvan.  Je kunt jezelf steeds vaker en langer ertoe zetten om ruimte te nemen, leuke dingen te doen en goed uit te rusten zodat je je weer opgeladen en energiek voelt.

Mindfulness trainingen geven je gegarandeert resultaat .

 Werkwijze

Home